hétfő, március 19, 2018

Keresés

SZMKT Hírek

Reflexiók az Egri vándorgyűlésről

2451-32017 szeptemberének második hétvégéjén tartották meg Egerben a Magyar Közgazdász Társaság 55. Vándorgyűlését. Az eseménynek a város immár ötödik alkalommal biztosított helyszínt. Az idő elteltével nem csupán az Vándorgyűlés sorszáma emelkedik, hanem a résztvevőké is, és ebből kifolyólag a szekciók is szaporodnak.

Bővebben: Reflexiók az Egri vándorgyűlésről

 

Pogány Erzsébet átadta a stafétát Lelkes Gábornak

2449-1Az 55. Közgazdász Vándorgyűlésen 2017. szeptember 7-9 közt Egerben részt vett a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság (SZMKT) küldöttsége is. A vándorgyűlés végén megkérdeztük PhDr. Ing. Pogány Erzsébetet, milyen élményekkel gazdagodott Egerben.

Bővebben: Pogány Erzsébet átadta a stafétát Lelkes Gábornak

   

Egerben tartották az 55. közgazdász-vándorgyűlést

2448-1Eger, Heves megye székhelye adott otthont szeptember 7. és 9. között a magyar közgazdászok legrangosabb és legnagyobb éves összejövetelének. Sorrendben az 55. közgazdász-vándorgyűlés két plenáris és 17 szekcióülésén több mint 160 előadó osztotta meg gondolatait a majdnem 900 fős, hazai és határainkon túli magyar közgazdászokból álló hallgatósággal.

Bővebben: Egerben tartották az 55. közgazdász-vándorgyűlést

   

Az SZMKT közgyűlése

A közgyűlést Pogány Erzsébet, az SZMKT elnöke nyitotta meg. Köszöntötte a megjelent vendégeket: Parák Lászlót, a Szent Erzsébet Főiskola dunaszerdahelyi tagozatának igazgató helyettesét, Gulyás Józsefet, a budapesti KKVHáz Kft. igazgatóját és Menyhárt Józsefet, a Magyar Közösség Pártjának elnökét.

Bővebben: Az SZMKT közgyűlése

   

Az SZMKT közgyűlésén bemutatták a Baross Gábor Terv felújított változatát

2362-1Június 22-én Dunaszerdahelyen, a Szent Erzsébet Szociális Főiskolán tartotta közgyűlését a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság (SZMKT), amelyen bemutatták a Baross Gábor Terv (BGT) felújított változatát. A rendezvényen a társaság tagjain kívül részt vett Menyhárt József, az MKP elnöke és Gulyás József, a budapesti KKV-Ház vezérigazgatója is.

Bővebben: Az SZMKT közgyűlésén bemutatták a Baross Gábor Terv felújított változatát

   

1. oldal / 21

Minden jog fenntartva, Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság, 2010
A honlap a Corvinus Támogatásközvetítő és Tőkebefektetési Zrt. támogatásával készült. Created: namedia